276°
Posted 20 hours ago

Da Bomb Beyond Insanity Hot Sauce, 113g

£9.9£99Clearance
ZTS2023's avatar
Shared by
ZTS2023
Joined in 2023
82
63

About this deal

Though the flavor is nothing great, that isn’t really the purpose for this sauce. It’s meant to be a gag, a challenge, or a prank for friends to play around with. It isn’t so hot that you’ll fear for death, but you’ll definitely be sweating, and that’s the whole point. Da'Bomb is a blend of Habanero and Smokey Chipotle Peppers as well as natural pepper extract to create a sauce that measures at 135,600 scoville units. It is extremely hot, consume one drop at a time with caution. Da Bomb comes to us from a seemingly tiny store in Kansas City called Spicin Foods. We’re not sure how such a small manufacturer could make so many people suffer, yet they do.

Hot onesseista bongasin ja oli pakko laittaa testiin. Scovilleita kattoessa vaikutti ihan ketsupilta. Oma hyvän fiiliksen väli on sellanen 300-600 t scovillee. Mut tää oli kyl DA BOMB! Menee uudestaan hankintaan, mut tuo purkin loppumisessa saattaa mennä kyl oma aikansa.Lisään melkein joka ruokaan, makua ja poltetta tuomaan. Piti ostaa heti kaksi pulloa, ettei lopu kesken kokkailujen.

Look ,we know this isn’t a shining review. We like many other sauces better than Da Bomb. However, we understand its real purpose. We now know first hand why people are reacting the way they do on Hot Ones, and we feel their pain.Tässä soosissa on todella täyteläinen maku. Reilulla kädellä jos laittaa, niin polttelee mukavalla jälkipoltolla. Ei ole kaikkein tulisin, mutta erittäin maukas Soosi. Suosittelen lämpimästi tai jopa tulisesti. 😁 This is hands down the most amazing smell in the world! Not only does it smell amazing, it feels amazing as well. My skin was so soft and hydrated yet there was no slippery residue on my bathtub. This is my fav for sure!

Tämän tulisuus ja scovillet on kaks eri juttuu ja ne ei juttele keskenään. Kuvailin ensikosketusta kaverilleni että joo pn hyvää jos tykkää syödä ampiaisia tai punahehkuisia muttereita. Da Bomb Beyond Insanity -kastikkeen aineosaluettelo (mm. Habanero ja Chipotle -chilit) ja Scoville-lukema (135 000) voivat johdattaa odotuksesi harhaan. Äkkiseltään voi vaikuttaa siltä, että kastike ei olekaan liian tulinen – etenkin verrattuna kastikkeisiin, joissa on tulisempia chilipaprikoita. Mutta usko meitä, se ON todellinen pommi. Tip: Don’t eat a lot of this hot sauce. A small dab is plenty to experience the heat. If you want to suffer, try more, but don’t say we didn’t warn you!Arviot ja kommentit omassa sfääreissään. Onhan toki tulinen kastike, mutta ei nyt niin lekalla päähän kuin voisi olettaa. Savuisuus maistuu alkuun jopa häiritsevän paljon, ennen kuin tulisuus pääsee päälle. Jos kestää esim Siipiweikkojen Kamikazea, niin kestää tätäkin.

Asda Great Deal

Free UK shipping. 15 day free returns.
Community Updates
*So you can easily identify outgoing links on our site, we've marked them with an "*" symbol. Links on our site are monetised, but this never affects which deals get posted. Find more info in our FAQs and About Us page.
New Comment